Spaghetti Ham Bake

Spaghetti Ham Bake
Spaghetti Ham Bake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,15 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 23G tłuszczu i w sumie 442 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką oliwki, śmietanę, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwki, możesz podążać za tym daniem głównym z Jedna Miska Czekoladowe Ciasteczka Owsiane jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 34%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Spaghetti Bake, Zapiekanka Spaghetti Piec, oraz Spaghetti Squash Bake.

Instrukcje

1
Ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedź i umieść w dużej misce. Dodaj szynkę, zupę, śmietanę, pieczarki, cebulę, oliwki w razie potrzeby, musztardę, przyprawioną sól i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś do dwóch natłuszczonych 11 cali. x 7-w. naczynia do pieczenia. W małej misce wrzuć bułkę tartą i masło; dodaj ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posyp zapiekanki.
4
Przykryj i zamroź jedną zapiekankę do 2 miesięcy.
5
Piecz pozostałą zapiekankę bez przykrycia w temperaturze 325° przez 30 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Aby użyć mrożonej zapiekanki: rozmrozić w lodówce na noc.
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 50-55 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia8
Magazyn