Spaghetti cytrynowe z tuńczykiem i brokułami
Spaghetti cytrynowe z tuńczykiem i brokułami wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 461 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka spaghetti, oliwki, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 778 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 100%, co jest super. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Spaghetti Z Tuńczykiem, Cytryną I Bułką Tartą, Minimalny poniedziałek: Spaghetti z tuńczykiem, cytryną i koperkiem, oraz Spaghetti z brokułami i cytryną.
Instrukcje
Spaghetti gotujemy w osolonej wodzie przez 6 minut.
Dodać brokuły i gotować przez 4 Min więcej lub aż oba są po prostu miękkie.
W międzyczasie wymieszać szalotki, oliwki, kapary, tuńczyk i skórka z cytryny i sok w pojemnej misce do serwowania.
Makaron i brokuły odsączyć, dodać do miski i dobrze wymieszać z oliwą z oliwek i dużą ilością czarnego pieprzu.
Podawać z odrobiną oliwy z oliwek.