Spaghetti Carbonara

Spaghetti Carbonara
Przepis Spaghetti Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, produkt jajeczny bez cholesterolu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, oraz Spaghetti Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować czosnek i boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W małej misce wymieszaj produkt jajeczny, olej, 1/2 szklanki parmezanu, ser Romano, natkę pietruszki i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Spaghetti odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodać mieszankę boczku i produktu jajecznego. Gotować na małym ogniu, stale rzucając mieszaninę, aż produkt jajeczny pokryje spaghetti; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Podawać z dodatkiem parmezanu i świeżo zmielonego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn