Spaghetti Carbonara
Przepis Spaghetti Carbonara może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 25 minut. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 33g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pieprz, produkt jajeczny bez cholesterolu, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, oraz Spaghetti Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku gotuj spaghetti zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować czosnek i boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bekon jest chrupiące; odcedzić.
W małej misce wymieszaj produkt jajeczny, olej, 1/2 szklanki parmezanu, ser Romano, natkę pietruszki i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Spaghetti odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika.
Dodać mieszankę boczku i produktu jajecznego. Gotować na małym ogniu, stale rzucając mieszaninę, aż produkt jajeczny pokryje spaghetti; zdjąć z ognia.
Podawać z dodatkiem parmezanu i świeżo zmielonego pieprzu.