Spaghetti alla Carbonara di Zucchine

Spaghetti alla Carbonara di Zucchine
Spaghetti alla Carbonara di Zucchine może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 83 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz jajka, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti Alla Carbonara Di Zucchine, Spaghetti Alla Carbonara, oraz Spaghetti alla Carbonara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i smażyć na blady złoty, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj cukinię i smażyć, aż zacznie kolor, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
4
Zdjąć z ognia; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
5
W międzyczasie, ubić jajka i parmezan w dużej misce, aby wymieszać. Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
GarnekGarnek
6
Makaron odcedzić; dodać do mieszaniny jaj i wrzucić do herbu (ciepło z makaronu ugotuje jajka).
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
JajkoJajko
7
Do makaronu dodaj mieszankę cukinii i połowę bazylii; delikatnie wymieszaj, aby zmiksować. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CukiniaCukinia
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
8
Posypać pozostałą bazylią i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazyliaBazylia

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn