Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem

Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem
Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszone Udka Kaczki Alice Waters Z Porami I Zielonymi Oliwkami, Ratatouille Alice Waters, oraz Szwajcarski Chard Gratin Alice Waters dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodaj spaghetti. Gotować do al dente, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu (3-quart) na średnim ogniu, aż do schimming.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać czosnek, pietruszka, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki wody. Przykryć i pot, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby czosnek nie karmelizował się zbyt mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
4
Dodać ugotowany makaron do mieszanki czosnku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
5
Dodaj trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aby doprowadzić danie do kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sałata Rzymska Lub Zielona, PorwanaSałata Rzymska Lub Zielona, Porwana
6
Podawać z większą ilością oliwy z oliwek i mielonych szczytów zielonego czosnku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn