Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem
Spaghetti Alice Waters z Zielonym czosnkiem to wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 612 kalorii, 16G białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, spaghetti i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 135 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Duszone Udka Kaczki Alice Waters Z Porami I Zielonymi Oliwkami, Ratatouille Alice Waters, oraz Szwajcarski Chard Gratin Alice Waters dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia i dodaj spaghetti. Gotować do al dente, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu przed odsączeniem.
W międzyczasie rozgrzać oliwę w dużym rondlu (3-quart) na średnim ogniu, aż do schimming.
Dodać czosnek, pietruszka, płatki czerwonej papryki, i 1/4 szklanki wody. Przykryć i pot, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękki, dodając więcej wody, jeśli to konieczne, aby czosnek nie karmelizował się zbyt mocno.
Dodać ugotowany makaron do mieszanki czosnku i dobrze wymieszać.
Dodaj trochę wody do gotowania makaronu, jeśli to konieczne, aby doprowadzić danie do kremowej konsystencji.
Podawać z większą ilością oliwy z oliwek i mielonych szczytów zielonego czosnku, w razie potrzeby.