Southwestern Rub

Southwestern Rub
Southwestern Rub to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie marynata. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 17 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, sól, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Southwestern Rachel Sandwich with Southwestern Slaw: Boar ' s Head Boldest Bracket Challenge, oraz Southwestern Rub.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać.
2
Rozprowadź równomiernie rub na 1 funcie mięsa bez kości (kurczak, wieprzowina, wołowina) lub 2 1/2 funta kotletów wieprzowych o grubości 1/2 cala. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut, ale nie dłużej niż 24 godziny. Grilluj mięso według życzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MięsoMięso
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia0
Magazyn