Southwestern Roast Beef Wraps
Southwestern Roast Beef Wraps jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Southwestern Beef & Bean Burger Wraps, Południowo-Zachodnie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pieczeń Wołowa Tortilla Wraps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w misce, mieszając łyżką.
Dodać kukurydzę i kolendrę; wrzucić aż pokryte.
Rozłóż ponownie wysuszoną fasolę na 1 stronie każdego zawijania. Wierzchnie okłady równomiernie z wołowiną. Łyżka mieszanki kukurydzy równomiernie na wołowinę, i posypać równomiernie serem.
Zwiń okłady i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.