Southwestern Roast Beef Wraps jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, mielonego kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Southwestern Beef & Bean Burger Wraps, Południowo-Zachodnie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pieczeń Wołowa Tortilla Wraps dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 6 składników w misce, mieszając łyżką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać kukurydzę i kolendrę; wrzucić aż pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Kukurydza
3
Rozłóż ponownie wysuszoną fasolę na 1 stronie każdego zawijania. Wierzchnie okłady równomiernie z wołowiną. Łyżka mieszanki kukurydzy równomiernie na wołowinę, i posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Refried
Ser
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Wołowina
Kukurydza
4
Zwiń okłady i owiń w folię lub papier woskowy. Przechowywać w lodówce, aż dokładnie schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier