Jeśli 1,53 zł za porcję spada w Twoim budżecie, papryka nadziewana może być niesamowita bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 409 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli i pieprzu, masło, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwestern Faszerowane Papryki, Southwestern Faszerowane Papryki, oraz Southwestern Faszerowane Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Doprowadzić 2 szklanki bulionu warzywnego i masła do wrzenia w małym przykrytym garnku.