Southwest Tamale Tart jest bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skondensowany bulion wołowy, ser cheddar, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com.tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Southwest Tamale Tart, Southwest Tamale Tart (Gotowanie dla 2), oraz Southwest Tamale Pie.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. spryskaj arkusz ciastek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, mąka kukurydziana, 1 szklanka sera i chiles dokładnie. Wymieszać z bulionem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.