Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 13g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Udaj się do sklepu i podnieś skondensowany bulion wołowy, wymieszaj, chiles i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southwest Tamale Tart (Gotowanie dla 2), Southwest Tamale Pie, oraz Crock-Pot Southwest Tamale Pie.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Spryskaj arkusz cookie sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W średniej misce, wymieszać Bisquick ® mix, mąka kukurydziana, 1 szklanka sera i chiles dokładnie. Wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Ser
Papryka Chili
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozprowadź mieszaninę w 10-calowym okręgu na arkuszu ciastek. W małej misce, wymieszać fasolę i kolendry; łyżka nad mieszaniną mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Mąka Kukurydziana
Pliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-o
4
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
5
Piec 25 do 30 minut lub do krawędzi jest złoty kolor. Ułóż pomidory wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Pokroić w kliny; podawać z salsą, kwaśną śmietaną i guacamole.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.