Southwest Shrimp Tacos
Southwest Shrimp Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.91 za porcję. Jedna porcja zawiera 454 kalorie, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka mąki tortille, kapusta, mielony kminek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Southwest Shrimp Tacos, Southwest Turkey Tacos, oraz Southwest Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szaszłyki namoczyć w wodzie 20 minut.
Tymczasem, krewetki Skórki; devein, w razie potrzeby. Płaszcz zimny ruszt do gotowania z grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu. Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Wrzucić krewetki z ostrym sosem i następne 4 składniki. Nawlecz krewetki na szaszłyki. Krewetki Grill, pokryte pokrywą grill, 1 do 2 minut z każdej strony lub tylko do krewetki włączyć różowy. Tortille Grill 1 minutę z każdej strony lub do ogrzania.
Połączyć kapustę i marchew.
Usuń krewetki ze szaszłyków tuż przed podaniem.
Podawać krewetki w ciepłych tortillach z mieszanką kapusty i wapna klinów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.