Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez

Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez
Southwest Pinto Bean Burgers z Chipotle majonezem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, bez dodatku soli z pełnoziarnistej kukurydzy, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Burgery z czarnej fasoli z Chipotle majonez Skinnytaste, Tex - Mex Pinto Bean Burgers, oraz Burgery Taco Z Majonezem Chipotle.

Instrukcje

1
Aby przygotować hamburgery, połącz pierwsze 10 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać fasolę pinto i kukurydzę; częściowo rozgnieść widelcem. Podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję w 3 1/2-calowy patty, i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
KukurydzaKukurydza
3
Aby przygotować majonez chipotle, połączyć majonez i 1 łyżeczkę chipotle w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać paszteciki do patelni i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek; top każdy patty z 1 łyżka majonezu, 1 liść sałaty, i górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
MajonezMajonez
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn