Southwest Pinto Bean hamburgery z Chipotle majonez
Southwest Pinto Bean Burgers z Chipotle majonezem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, bez dodatku soli z pełnoziarnistej kukurydzy, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantne Burgery z czarnej fasoli z Chipotle majonez Skinnytaste, Tex - Mex Pinto Bean Burgers, oraz Burgery Taco Z Majonezem Chipotle.
Instrukcje
Aby przygotować hamburgery, połącz pierwsze 10 składników w dużej misce.
Dodać fasolę pinto i kukurydzę; częściowo rozgnieść widelcem. Podzielić mieszaninę fasoli na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję w 3 1/2-calowy patty, i przechowywać w lodówce przez 10 minut.
Aby przygotować majonez chipotle, połączyć majonez i 1 łyżeczkę chipotle w małej misce; odstawić.
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki do patelni i gotować 4 protokół z każdej strony lub aż do dokładnie ogrzanego.
Umieścić paszteciki na dolnych połówkach bułek; top każdy patty z 1 łyżka majonezu, 1 liść sałaty, i górną połowę bułki.