Southwest Hummus Dip
Przepis Southwest Hummus Dip jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny bez nabiału opcja dla miłośników middl eastern food. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 6G tłuszczu i w sumie 191 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 64 centów za porcję. 75 osób próbowało i polubiło ten przepis. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciecierzycy, soli, kukurydzy i kolendry. Jest idealny do Super Bowl. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, który jest solidny. Southwest Guacamole Hummus, Southwest Chicken Hummus Wrap, oraz Southwest Szpinak Dip są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Grilluj kukurydzę pod przykryciem na średnim ogniu przez 10-12 minut lub do miękkości, od czasu do czasu obracając. W międzyczasie w robocie kuchennym połącz fasolę, kolendrę, kminek, chili w proszku, sól i pieprz. Przykryj i przetwarzaj przez 30 sekund lub do wymieszania.
Przełóż do małej miski. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Wytnij kukurydzę z kolby.
Dodaj kukurydzę, czerwoną paprykę i pomidory do mieszanki fasoli; dobrze wymieszaj.
Podawać z chipsami pita lub warzywami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Hummus naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.