Southwest Faszerowana Papryka
Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę w proszku, mielony kminek, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Southwest Nadziewane Papryka, Southwest Faszerowane Papryki Przepis, oraz Southwest Quinoan i Spiralizowane słodkie ziemniaki nadziewane papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill termiczny do pośredniego grillowania: Zapal jedną stronę grilla, pozostawiając drugą stronę nieoświetloną. Zamknij pokrywę; grill termiczny do 191°.
Połączyć mieszankę powłoki i przyprawy w średniej misce; wymieszać z serem. Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki sera.
Pozostałą masę serową wymieszać z fasolą, kukurydzą, cukinią i ryżem.
Połówki pieprzu posmarować olejem; wypełnić mieszaniną fasoli. Top z reserved mieszanki sera.
Przykryć ruszt grillowy (nad nieoświetlonym palnikiem) folią.
Paprykę ułożyć na folii; przykryć grillem pokrywką. Grill 25 do 30 min. lub do momentu, gdy papryka będzie miękka, a napełnianie zostanie podgrzane, monitorowanie stałej temperatury grilla i przestawianie papryki od czasu do czasu, aby zapobiec spalaniu.