Southwest Cowboy Chili From ' Nom Nom Paleo

Southwest Cowboy Chili From ' Nom Nom Paleo
Przepis Southwest Cowboy Chili z ' Nom Nom Paleo może zaspokoić Amerykański głód w około 4 godziny. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.46 za porcję. To danie główne ma 754 kalorie, 68g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oregano, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne, 5th Annual Chili Contest: wpis # 4-Southwest Chicken Chili, oraz Cowboy Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°. w dużej misce wrzuć wołowinę z solą i odstaw na bok. Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapewnić równomierne brązowienie. Gdy będzie chrupiąca, przełóż chrupiący boczek na talerz z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. W partiach, dodać wołowinę w jednej warstwie do kapiących boczku w piecu holenderskim, i brąz mięso z dwóch stron, o 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przełożyć wołowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Obniżyć ogień do średniego i dodać żółtą cebulę i koncentrat pomidorowy. Podsmażyć, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół. W międzyczasie połącz proszek chile, kminek, oregano, paprykę i 1/2 szklanki wywaru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszać na gładką masę, a następnie wymieszać z wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
6
Gdy cebula jest miękka, mieszać w mieszaninie czosnek i chili-czekolada, i gotować przez 1 minutę lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Dodać podsmażoną wołowinę, gotowany boczek, pozostałe 5 1/2 szklanki bulionu i sok z limonki. Dobrze wymieszać. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić zawartość holenderskiego pieca do wrzenia. Przykryj, ale pozostaw pokrywę lekko uchyloną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
8
Umieść garnek w piekarniku i gotuj przez 3 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Doprawić solą i pieprzem, i umieścić chili w lodówce na noc lub do 5 dni, aby umożliwić smaki do stopienia. Podgrzej na piecu, a jeśli chcesz, top z posiekaną białą cebulą, kolendrą, rzodkiewkami i limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cebula BiałaCebula Biała
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn