Southwest Cowboy Chili From ' Nom Nom Paleo

Southwest Cowboy Chili From ' Nom Nom Paleo
Przepis Southwest Cowboy Chili z ' Nom Nom Paleo może zaspokoić Amerykański głód w około 4 godziny. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.46 za porcję. To danie główne ma 754 kalorie, 68g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, oregano, pieczeń wołową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne, 5th Annual Chili Contest: wpis # 4-Southwest Chicken Chili, oraz Cowboy Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 135°. w dużej misce wrzuć wołowinę z solą i odstaw na bok. Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapewnić równomierne brązowienie. Gdy będzie chrupiąca, przełóż chrupiący boczek na talerz z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. W partiach, dodać wołowinę w jednej warstwie do kapiących boczku w piecu holenderskim, i brąz mięso z dwóch stron, o 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Przełożyć wołowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Obniżyć ogień do średniego i dodać żółtą cebulę i koncentrat pomidorowy. Podsmażyć, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta, o 5 protokół. W międzyczasie połącz proszek chile, kminek, oregano, paprykę i 1/2 szklanki wywaru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać na gładką masę, a następnie wymieszać z wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
6
Gdy cebula jest miękka, mieszać w mieszaninie czosnek i chili-czekolada, i gotować przez 1 minutę lub aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
7
Dodać podsmażoną wołowinę, gotowany boczek, pozostałe 5 1/2 szklanki bulionu i sok z limonki. Dobrze wymieszać. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić zawartość holenderskiego pieca do wrzenia. Przykryj, ale pozostaw pokrywę lekko uchyloną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
8
Umieść garnek w piekarniku i gotuj przez 3 godziny lub do momentu, gdy mięso będzie przetargu widłowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Doprawić solą i pieprzem, i umieścić chili w lodówce na noc lub do 5 dni, aby umożliwić smaki do stopienia. Podgrzej na piecu, a jeśli chcesz, top z posiekaną białą cebulą, kolendrą, rzodkiewkami i limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cebula BiałaCebula Biała
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn