Southwest Cornbread and chorizo Dressing
Przepis Southwest Cornbread i chorizo Dressing może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w okolicy 2 godziny i 30 minut. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, jajka, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Farsz chorizo z pieczywa kukurydzianego z awokado, Chorizo Cornbread Dressing, oraz Cornbread-Chorizo Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić na 1-calowe kawałki; powinieneś mieć około 3 filiżanek. W 3-do 4-quart patelni na dużym ogniu, połączyć 1/2 szklanki wody z brązowym cukrem i squash. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając raz, aż squash jest prawie miękkie po przekłuciu, 8 do 10 protokół. Odsłaniać i gotować, od czasu do czasu delikatnie mieszając, aż większość wody odparuje, 3 do 5 minut dłużej.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Cebulę obrać i posiekać. Opłucz, łodyżkę, nasiona i posiekaj paprykę. Opłucz koper włoski i obetnij i odrzuć podstawę głowy i twarde łodygi. Posiekać tyle kopru włoskiego, aby około 1 szklanki. Grzyby opłukać i pokroić 1/4 cala grubości.
Wycisnąć kiełbasę z osłonek i rozbić na kawałki na 12 - calowej patelni lub 5-do 6-Quart patelni na średnim ogniu; mieszać często, aż lekko rumiane i kruche, 7 do 10 minut.
Kiełbasę wlać do sitka drucianego w celu odsączenia; wyrzucić tłuszcz.
Dodaj masło do nieumytej patelni na średnim ogniu; po stopieniu dodaj cebulę, paprykę i koper włoski i często mieszaj, aż warzywa zaczną mięknąć, 7 do 8 minut.
Dodać grzyby i mieszać, aż utykają, o 3 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać z kiełbasą, kolendrą, szałwią i tymiankiem.
W dużej misce ubij razem jajka i bulion. Przełóż chleb kukurydziany na 1/2-calowe kawałki i upuść do miski.
Dodać mieszankę kiełbas i delikatnie wymieszać, aby połączyć. Zeskrobać dressing do maślanego 9-na 13-calowe naczynie do pieczenia i przykryć folią.
Piec do gorąca w centrum, 40 do 50 minut. Odkryć i piec, aż top jest chrupiące i złoty brąz, 10 do 15 minut dłużej.
Chleb kukurydziany: Rozgrzej piekarnik do 40
W misce wymieszaj 2 pudełka (8 1/2 oz. każda) kukurydza Muffin wymieszać, 3/4 szklanki mleka, i 2 duże jajka do mieszania, ale nadal lekko grudki.
Wlać ciasto do maślanej 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Piec do góry jest złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Niech chleb kukurydziany ostygnie na patelni na stojaku.