Southwest Breakfast Burritos
Południowo-zachodnie śniadanie Burritos może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Ten przepis służy 20. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 76 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz tortille z mąki, czosnek, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Southwest Beef Burritos, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać jajka, mleko i sól.
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę jaj; gotować i mieszać, aż jajka są całkowicie ustawione, o 5 protokół. Ugotowane jajka posiekać i umieścić w dużej misce. Odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę i czosnek. Gotować i mieszać przez 5 minut, a następnie dodać cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
Połączyć kiełbasę z jaj, pomidor, kolendra, jalapeno, i Taco przyprawy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z serem Cheddar.
Umieść tortillę na powierzchni roboczej, a następnie łyżkę nadzienia w połowie drogi między dolną krawędzią a środkiem tortilli. Spłaszczyć nadzienie w kształcie prostokąta z tyłu łyżki. Złóż dno tortilli ciasno nad nadzieniem, a następnie złóż na lewej i prawej krawędzi.
Roll burrito do górnej krawędzi, tworząc ciasny cylinder. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Szczelnie owinąć poszczególne burritos folią i zamrozić, aż będą gotowe do podania.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do gorąca, 3 do 4 minut, przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir
Meksykańska świetnie komponuje się z Rieslingiem, musującym różem i Pinot Noir. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 56 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Ta młoda Biel o nieco zredukowanym aromacie ma mnóstwo intensywności, oferując aromaty limonki, brzoskwini i łupków dopasowane do jedwabistej konsystencji. Dziś jest niezręcznie, potrzeba czasu na integrację. Najlepszy od 2008 do 2020 roku. 1500 spraw."- BS