Southern Style kostki steki i sos

Southern Style kostki steki i sos
Przepis Południowy styl kostki steki i sos jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Na 3,54 zł za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 5414 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, olej canolan, przyprawa Cajun, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Steki w kostce i sos w powolnej kuchence, Steki z kostki widelcowej w sosie, oraz Easy Tender Country Cube steki w sosie.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn