Przepis Southern Style Collard Greens może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Ta przystawka ma 214 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, cebula, Collard zieleni i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1969 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zieleń Collardowa W Stylu Południowym, Zieleń Collardowa W Stylu Południowym, oraz Zieleń Collardowa W Stylu Południowym.
Instrukcje
1
Podgrzać tłuszcz boczku w dużym garnku ustawionym na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę w tłuszczu boczku, często mieszając, aż brzegi zaczną brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać szynkę, zmiażdżony czosnek, bulion z kurczaka i wodę i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę.
Collard Greens w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Von Winning Winnings Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.