Southern Style Collard Greens

Southern Style Collard Greens
Przepis Southern Style Collard Greens może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 10 minut. Ta przystawka ma 214 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, cebula, Collard zieleni i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1969 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Zieleń Collardowa W Stylu Południowym, Zieleń Collardowa W Stylu Południowym, oraz Zieleń Collardowa W Stylu Południowym.

Instrukcje

1
Podgrzać tłuszcz boczku w dużym garnku ustawionym na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę w tłuszczu boczku, często mieszając, aż brzegi zaczną brązowieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać szynkę, zmiażdżony czosnek, bulion z kurczaka i wodę i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Dodaj zielenie collard do garnka i gotować do miękkości, inny 45 minut do godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Mięso posiekać, dodać do zieleni: podawać, usunąć szynkę, zdjąć mięso z kości i posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
ZieloniZieloni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Mięso wymieszać z zieleniną i podawać z octem i ostrym sosem przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
ZieloniZieloni
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Collard Greens w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować jest Von Winning Winnings Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Von Winning Wygrane Riesling
Von Winning Wygrane Riesling
Jeśli podobał Ci się rok 2014 — a jeśli nie, musimy wysłać grupę poszukiwawczą dla Twojego serca — znajdziesz tego szczęśliwego, szczęśliwego, szczęśliwego. Mocniejszy niż w 1914, jest też bardziej suchy i bogatszy. I tak powinno być; pittance słodyczy, które Zawiera będzie rosnąć i spadać wraz ze strukturą każdego roku wina, bo to właśnie robią rozsądni winiarze. Reszta właśnie ustawiła formułę, a wino ""ma-XY-gram cukru i zat' s zat."Nie Wygrywa Riesling. To zawsze będzie teasingly dry i teasingly sweet, więc będziesz ciągle zmieniał zdanie ("czekaj, to wytrawne wino, nie, to słodkie wino, nie czekaj, to znowu wytrawne wino ... "), podczas gdy butelka opróżnia się szybciej niż można sobie wyobrazić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn