Southern Fried Green Beans

Southern Fried Green Beans
Southern Fried Green Beans może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 192 kalorie, 7G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.07 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, fasola, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasola Szparagowa Południowa, Fasola Szparagowa Południowa, oraz Fasolka szparagowa Południowa z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek na patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać cukier i fasolkę szparagową z boczkiem. Gotować na średnim ogniu, aż zielona fasola stają się miękkie i utykają i zacząć karmelizować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BoczekBoczek
CukierCukier

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 39 dolarów za butelkę.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn