South Louisiana Chicken and Dumplings

South Louisiana Chicken and Dumplings
South Louisiana kurczak i pierogi może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dekoracji: zielone cebulowe loki, tortille z mąki, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Nowy kurczak Południowy i pierogi, Louisiana Chicken And Corn, oraz Louisiana Chicken Pasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kuchenka mikrofalowa posiekaną cebulę w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 2 minut lub do miękkości. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Kurczaka posypać równomiernie 1 łyżeczką. Przyprawa kreolska. Smażyć kurczaka w lekko natłuszczonym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Usuń kurczaka za pomocą łyżki szczelinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Wymieszać 4 szklanki wody, bulion i zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Wlać mieszaninę do holenderskiego piekarnika i wymieszać, aby rozluźnić cząstki od dołu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, ubijając do gładkości. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać cebulę, kurczaka, i pozostałe 1/2 łyżeczki. Przyprawa kreolska. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut. Wymieszać z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami10 Do 12 Dużych Krewetek (21 Do 25 Sztuk), Obranych I Pozbawionych żyłek, Z Ogonami
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Tortille stos; pokroić w 2-x 1-calowe paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
7
Dodaj paski, 1 na raz, tworząc pojedynczą warstwę na wierzchu mieszaniny w holenderskim piekarniku; delikatnie zanurzyć paski. Powrót mieszaniny do niskiego wrzenia; powtórzyć z pozostałymi paskami. Gotować jeszcze 3 do 4 minut, mieszając delikatnie po 2 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
8
Dekorować, w razie potrzeby.
9
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Creole Instant Roux Tony 'ego Chachere' a
10
Mix.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn