South African Brown budyń jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Mieszanka dżemu morelowego, wanilii, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Budyń Południowoafrykański, Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony, oraz Sambal Południowoafrykański.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Beat 2 szklanki cukru i jaj z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, ocet i dżem morelowy.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać 2 szklanki mleka i mieszać, aż dobrze połączone. Łyżka ciasto do nasmarowanej, 2 quart piekarnik dowód naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Pieczony budyń przebić kilka razy szaszłykiem lub widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Umieść 1 szklankę cukru, wody, 1 szklankę mleka, masła i wanilii w rondlu i wymieszaj na średnim ogniu. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia usuń ją z ognia i powoli wlej mieszaninę na gorący budyń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
African świetnie komponuje się z Pinotage ' em, Rieslingiem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować wina z rodziny Man Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.