South African Brown Budyń
South African Brown budyń jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Mieszanka dżemu morelowego, wanilii, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Budyń Południowoafrykański, Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony, oraz Sambal Południowoafrykański.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Beat 2 szklanki cukru i jaj z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, ocet i dżem morelowy.
Wlać 2 szklanki mleka i mieszać, aż dobrze połączone. Łyżka ciasto do nasmarowanej, 2 quart piekarnik dowód naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut, lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Pieczony budyń przebić kilka razy szaszłykiem lub widelcem.
Umieść 1 szklankę cukru, wody, 1 szklankę mleka, masła i wanilii w rondlu i wymieszaj na średnim ogniu. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia usuń ją z ognia i powoli wlej mieszaninę na gorący budyń.
Polecane wino: Pinotage, Riesling, Chenin Blanc
African świetnie komponuje się z Pinotage ' em, Rieslingiem i Chenin Blanc. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować wina z rodziny Man Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
![Wina z rodziny Man Pinotage]()
Wina z rodziny Man Pinotage
Mieszanka 86% Pinotage, 12% Shiraz i 2% Viognier.Pełne aromatów czerwonych jagód, akcentów cynamonu i gałki muszkatołowej oraz miękkich tanin, to wino powinno dobrze komponować się z większością czerwonych mięs lub drobiu. Słodkie owocowe smaki Pinotage ' u sprawiają, że idealnie komponuje się z pikantnym Curry. Nowoczesny styl Pinotage. Podawać w chłodnej temperaturze pokojowej.