Sour Orange BBQ ' d łosoś taco z czerwoną kapustą Slaw i wędzonym sosem Chile

Sour Orange BBQ ' d łosoś taco z czerwoną kapustą Slaw i wędzonym sosem Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać kwaśny pomarańczowy BBQ ' d łosoś taco z czerwoną kapustą Slaw i wędzonym sosem Chile spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 2155 kalorii, 39g białka, oraz 109G tłuszczu na porcję. Na 7,63 zł za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ancho chili w proszku, sok pomarańczowy, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć melasę, można śledzić to danie główne z Melasa Cookie Mix jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Pasilla Chile + Kapusta Limonkowa Slaw.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Łososia posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grilluj skórkę łososia od strony dołu przez 3 do 4 minut lub do zwęglenia i uformowania skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Posmaruj sosem BBQ, odwróć i kontynuuj grillowanie przez 2 do 3 minut dla średniej doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4
Wyjąć z grilla i posmarować większą ilością sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pozostaw 5 minut i Płatek widelcem.
6
Grilluj tortille przez 20 sekund na stronę. Podzielić łososia między tortille, top z czerwonej kapusty slaw i wędzonego sosu chile i liście kolendry; krotnie i jeść.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieścić sok pomarańczowy, octy i cukier w średnim niereaktywnym rondlu i gotować, aż zmniejszy się do około 1 szklanki i zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką. Odstawić.
9
Rozgrzać olej w dużym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Dodać cebulę, czosnek i habanero i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodać pozostałe składniki i gotować, aż pomidory są miękkie i sos zgęstnieje, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
12
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
13
Przelać sos do średniego rondla i ubić w zredukowanej mieszance pomarańczy / octu i gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
14
Ochłoń.
15
Wszystkie składniki ubić w małej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
16
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem kapusty, w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
17
Umieścić kapustę w dużej misce i wrzucić z vinaigrette. Doprawić solą i pieprzem i odstawić na 30 minut do lodówki przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego3Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2chipotle chiles w puszkach, pureechipotle chiles w puszkach, puree2Spód: okruszki z herbatników grahamchipotle pureechipotle puree1zostawićKolendraKolendra2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane liście kolendryposiekane liście kolendry2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście bazyliiświeże liście bazylii1Głowaczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany2goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1habanero chile, grubo posiekanehabanero chile, grubo posiekane1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowy majonezgotowy majonez591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOliwa z oliwekOliwa z oliwek1łyżka czerwony ocet winnyCebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo wyciśnięty sok pomarańczowyświeżo wyciśnięty sok pomarańczowy4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy1pomarańcza, skórka Startapomarańcza, skórka Starta7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory śliwkowe z puszki i soki, posiekanepomidory śliwkowe z puszki i soki, posiekane1głowykapusta czerwona, drobno rozdrobnionakapusta czerwona, drobno rozdrobniona1smallsczerwona cebula, grubo posiekanaczerwona cebula, grubo posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa567papryka habanerofilety z łososiafilety z łososia41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i pieprzSól i pieprz41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz86-calowe(6-calowa mąka) tortille, cięte na wymiar(6-calowa mąka) tortille, cięte na wymiar2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny białyocet winny biały1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn