Soufflé Crêpes
Soufflé Crêpes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje 22 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 114 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, Suflet Yam", oraz Suflet Jajeczny.
Instrukcje
W misce z mikserem na dużej prędkości, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż utworzą gęstą pianę. Kontynuuj ubijanie, stopniowo dodając cukier, aż białka utrzymają sztywne wilgotne szczyty.
W blenderze wirować żółtka, mleko, mąkę i proszek do pieczenia, aż będą gładkie; w razie potrzeby zeskrobać Pojemnik.
Wlać do ubitych białek; złożyć delikatnie, aż mieszanina zostanie dokładnie wymieszana.
Użyj patelni crpe lub zwykłej lub nieprzywierającej patelni z dnem o średnicy od 7 do 8 cali. Ustaw patelnię na średnim ogniu; gdy jest gorąca, umyj dno masłem (w razie potrzeby lub dla smaku, w patelni nieprzywierającej).
Wlać 1/2 do 2/3 szklanki ciasta na patelnię na raz, a z tyłu łyżką rozprowadzić, aby równomiernie pokryć dno patelni. Gotować, aż crpe będzie złoty kolor z obu stron, obracając raz z szeroką szpatułką, 1 1/2 do 2 1/2 minut łącznie.
Odwróć crpe na płaską płytę; przykryj arkuszem folii z tworzywa sztucznego. Powtórz, aby ugotować i ułożyć Pozostałe naleśniki (stają się cieńsze, często mieszają), przechylając patelnię, aby równomiernie pokryć dno.