Sosy Z Czarnej Fasoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj soków z Czarnej Fasoli. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 106 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka gorącego sosu, śmietany, polenty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sopes de Pollo con Frijoles (sosy z kurczaka z fasolą), Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), oraz Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokrój polentę na pół w poprzek. Następnie pokrój każdą połowę na 6 rund, o grubości około 1/2 cala, tak aby mieć łącznie 12 rund.
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Delikatnie wsuń każdą rundę polenty do gorącego oleju za pomocą szpatułki. Jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, smaż 6 na raz. Smażyć na złoty kolor i gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Wyjąć z oleju i osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze.
W średniej misce, połączyć fasolę, salsa i 2 łyżeczki gorącym sosem. Fasolę rozgnieść widelcem lub maserem ziemniaczanym.
W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, Pozostałe 1 łyżka ostrego sosu i sok z limonki i wymieszać, aż dobrze mieszane.
Zbuduj sopes przez rozłożenie około 2 łyżki puree czarnej fasoli na szczycie smażonej polenta rundy. Top z niewielką ilością rozdrobnionej sałaty i około 1 łyżka salsy i skropić trochę mieszanki śmietany.