Sos żurawinowy z morelami, rodzynkami i pomarańczą

Sos żurawinowy z morelami, rodzynkami i pomarańczą
Sos żurawinowy z morelami, rodzynkami i pomarańczą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 24 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sos żurawinowy z morelami i Splendą, Sos Żurawinowy Z Suszonymi Morelami, oraz Płatki Owsiane Z Morelami I Rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu wymieszaj sok pomarańczowy, wodę, żurawinę, cukier, morele, rodzynki i skórkę pomarańczową. Stale mieszaj, aż cukier się rozpuści, około 5 minut. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut, lub aż żurawina pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MorelaMorela
RodzynkiRodzynki
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i schłodzić co najmniej 8 godzin lub przez noc, przed podaniem na zimno.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn