Sos żurawinowy Wayne ' a
Sos żurawinowy Wayne ' a może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 560 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, cynamon, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wayne ' s Pickled Eggs, Wayne ' s Fresh Veggies in a Blanket, oraz Wayne ' s Beef Macaroni and Cheese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier i wodę w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Dodać żurawinę i wrócić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień tak, że płyn się gotuje.
Dodaj jabłka, orzechy włoskie, rodzynki, Grand Marnier, soki pomarańczowe i cytrynowe, cynamon i gałkę muszkatołową i gotuj przez 10 do 15 minut.
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw sos do ostygnięcia.
Podawać w bocznej misce z indykiem lub dowolnym preferowanym daniem świątecznym.