Sos Żurawinowy Ultimate

Sos Żurawinowy Ultimate
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Ostateczny sos żurawinowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka żurawiny, imbiru, orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Najlepsze Bezglutenowe Kwadraty Żurawinowe, Ultimate Fudge Sauce, oraz Frytki Serowe Z Sosem Ultimate Dipping dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz cukier, skórkę pomarańczową i sok, i imbir w garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać, aż cukier całkowicie się rozpuści, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
ImbirImbir
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać żurawinę do mieszanki soku pomarańczowego; gotować, aż żurawina pop, o 5 protokół. Pekan wymieszać przez mieszaninę żurawinową; zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn