Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy

Sos żurawinowy, jabłkowy i orzechowy
Żurawina, jabłko i sos orzechowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mielony pieprz, żurawinę, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka z sosem żurawinowym Jabłko orzech, Jabłko Żurawina Orzech Sałatka, oraz Konserwy żurawinowe, jabłkowe i orzechowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty lub do rozpuszczenia cukru, często mieszając. Wymieszać z jabłkiem, imbirem, pieprzem i żurawiną; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
ImbirImbir
PieprzPieprz
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
SOSSOS
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką. Ostudzić; wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn