Sos Żurawinowy I

Sos Żurawinowy I
Sos żurawinowy mogę być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz żurawinę, sok pomarańczowy, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Podobne przepisy to Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), Sos Żurawinowy, oraz Sos Żurawinowy.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuścić cukier w soku pomarańczowym. Wymieszać z żurawiną i gotować, aż zaczną pękać (około 10 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
CukierCukier
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i przenieść do miski. Sos żurawinowy gęstnieje w miarę stygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn