Sos Żurawinowy Granat

Sos Żurawinowy Granat
Żurawinowy SOS Granatowy to bezglutenowe i wegańskie SOS. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje $3.06 za porcję. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sok z granatów, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Spróbuj SOS Żurawinowo-Granatowy, SOS żurawinowo-granatowy, oraz SOS Żurawinowo-Granatowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka obieramy i rdzeniujemy, a obierki i rdzenie wkładamy do małego rondla z nasionami granatu, 1/2 szklanki soku i 1/2 szklanki cukru. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Pokroić obrane jabłka i umieścić w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Skórkę zdjąć z połowy jednej pomarańczy, posiekać bardzo drobno i dodać do jabłek. Pomarańcze obrać, grubo posiekać i dodać do patelni wraz z żurawiną i pozostałym sokiem i cukrem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć małą patelnię z ognia i przecedzić sok na większą patelnię. Lekko ostudzić ciała stałe, a następnie przesunąć przez sito, aby usunąć nasiona i skórki, dodając pozostałą miąższ do większej patelni. W razie potrzeby wymieszać orzechy. Gotować około 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSos
Magazyn