Sos Żurawinowy Cytrusowy

Sos Żurawinowy Cytrusowy
Cranberry Citrus Dressing jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 30 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, wody, fasoli wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj SOS Cytrusowo-Piwny, Warzywa z sosem cytrusowym, oraz Pikantny Sos Cytrusowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Zacznij od przygotowania syropu cukrowego: cukier rozpuścić w wodzie w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać fasolki wanilii i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Do smaku dodać sok pomarańczowy i żurawinę, szczyptę soli i świeżo zmielony czarny pieprz. Dusić, aż żurawina zacznie pękać i stanie się miękka, około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą Dijon. Sos żurawinowy schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Sos można przygotować do 2 dni przed czasem. Tuż przed podaniem udekorować SOS świeżo startą skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 23 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia9
Magazyn