Sos Żurawinowy

Sos Żurawinowy
Sos żurawinowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok jabłkowy, cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Upiorna Panna Cotta z sosem upiornym (Panna Cotta z sosem żurawinowo-pomarańczowym), Sos Żurawinowy, oraz Sos Żurawinowy.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki umieścić w średnim rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Reduce to gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, i gotować, aż płyn lekko zgęstnieje, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, ostudzić, przykryć i przechowywać w lodówce w naczyniu do serwowania.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn