SOS Żurawinowo-Morelowy
Need a SOS bezglutenowy i wegański? SOS żurawinowo-Morelowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 67 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz laskę cynamonu, ocet winny, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to SOS Żurawinowo-Morelowy, SOS Morelowo-Jabłkowy Żurawinowy, oraz Pulpety z suszonym sosem żurawinowo-morelowym.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru. Wymieszaj z żurawiną i morelami i wróć do wrzenia. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego; dusić, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż jagody zaczną się dzielić i mieszanina zaczyna gęstnieć.
Wyjąć z ognia; ostudzić 30 minut. Wyrzucić cynamon i imbir.
Wlać do formy 3-cup; przykryć i schłodzić 8 godzin lub aż zestaw.