SOS żurawinowo-kasztanowy
Sos żurawinowy i kasztanowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, chleba, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Kasztanowo-Żurawinowy, SOS Kasztanowy, oraz SOS kiełbasowo-kasztanowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę, pancetta, i czosnek; gotować 8 minut lub aż cebula jest miękka i pancetta jest rumiane, często mieszając. Wymieszać w winie; gotować, aż płyn odparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać żurawiny, kasztany, szałwia, sól, i pieprz do mieszaniny pancetta; mieszać aż połączone.
Połączyć mieszaninę pancetta i chleb w dużej misce.
Wlać bulion na mieszaninę chleba; wrzucić do połączenia. Łyżka do 11 x 7-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 30 minut lub do złotego koloru.