SOS Żurawinowo-Granatowy

SOS Żurawinowo-Granatowy
SOS żurawinowo-granat może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, zmielony cynamon, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Żurawinowo-Granatowy, Sos Żurawinowy Granat, oraz SOS żurawinowo-granatowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W niereaktywnym rondlu 2-quart wymieszaj wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować od 20 do 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż żurawina pop i sos lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Wlać do miski; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn