SOS Żurawinowo-Granatowy
SOS żurawinowo-granat może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, zmielony cynamon, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Żurawinowo-Granatowy, Sos Żurawinowy Granat, oraz SOS żurawinowo-granatowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W niereaktywnym rondlu 2-quart wymieszaj wszystkie składniki.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Gotować od 20 do 25 minut, od czasu do czasu mieszając, aż żurawina pop i sos lekko zgęstnieje.
Wlać do miski; przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.