Sos śmietanowo-cebulowy marynowany
Sos z kwaśnej śmietany i marynowanej cebuli jest bezglutenowe i wegetariańskie SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 324 kalorie, 1G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, majonez, sok z marynowanej cebuli ze słoika i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kanapka z sardynką z kremem chrzanowym i marynowaną czerwoną cebulą, Dip ze śmietaną i cebulą, oraz Hummus ze śmietaną i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać majonez, zieloną cebulę, mieloną marynowaną cebulę koktajlową, śmietanę i marynowany sok z cebuli.
Dodać sól i pieprz do smaku. SOS przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 5 dni.