Sos Śmietankowy Z Czerwoną Papryką
Sos śmietankowy z czerwoną papryką może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jeśli masz sok z cytryny, papryka, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć paprykę i śmietanę w garnku i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż krem zmniejsza się do około 1 szklanki, o 30 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z papryką, sok z cytryny, sól, biały pieprz, i pieprz cayenne.
Sos wlać do blendera. Przytrzymaj mocno pokrywkę ręcznikiem podczas mieszania, używając kilku szybkich impulsów, aby sos się poruszał, zanim pozostaw go włączony, aby zmiksować na gładką masę.