Sos Śmietankowy Bazyliowy
Sos śmietankowy bazylia jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość tani SOS. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka liści bazylii, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łosoś z sosem bazyliowym. *****, Tortellini Z Bazyliowym Sosem Śmietanowym, oraz Fettuccine z bazyliowym sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz Bazyl i czosnek. Rozpocznij przetwarzanie i wlej oliwę z oliwek cienkim strumieniem. Proces przez około 40 sekund lub do momentu, gdy mieszanina zacznie emulgować.
Dodać orzeszki piniowe i parmezan, następnie miksować przez 1 minutę.
Krem rozgrzać w rondlu na małym ogniu, aż się ugotuje.
Wlać 1/2 gorącej śmietany do procesora z pesto bazyliowym i pulsować przez 20 sekund, aby włączyć.
Wlać mieszaninę z powrotem do śmietany i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, lub aż zgęstnieje.