SOS Zingy Red
Zingy czerwony sos jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 229 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 358 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, pieczoną paprykę ze słoika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Zingy Red, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Zingy Chimichurri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier 2 ząbki czosnku, 1/2 szklanki posiekanej pieczonej czerwonej papryki ze słoika (około 2), 1/2 szklanki niesolonych, prażonych migdałów i 2 łyżki octu winnego w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Przy włączonym silniku dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i procesuj, aż będzie gładki; doprawić koszerną solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i więcej octu, w razie potrzeby.
Zrób z wyprzedzeniem: sos można przygotować 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.