SOS Zingy Red

SOS Zingy Red
Zingy czerwony sos jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 SOS. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 229 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 358 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, ząbki czosnku, pieczoną paprykę ze słoika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj SOS Zingy Red, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Zingy Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przecier 2 ząbki czosnku, 1/2 szklanki posiekanej pieczonej czerwonej papryki ze słoika (około 2), 1/2 szklanki niesolonych, prażonych migdałów i 2 łyżki octu winnego w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Przy włączonym silniku dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i procesuj, aż będzie gładki; doprawić koszerną solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i więcej octu, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Prażone MigdałyPrażone Migdały
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sól KoszernaSól Koszerna
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Zrób z wyprzedzeniem: sos można przygotować 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn