Sos Z Zielonego Pieprzu
Sos z zielonego pieprzu to bezglutenowe SOS. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 31 minut. Mieszanka bulionu wołowego, musztarda dijon, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Stek Z Sosem Z Zielonego Pieprzu, oraz Małże w sosie z zielonego pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodaj kolejne 3 składniki, i smażyć 2 minut lub tylko do miękkości.
Zdjąć z ognia. Wymieszaj bulion, brandy i musztardę i wróć do ognia. Doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, 12 minut lub aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę.
Wymieszać śmietanę i skrobię kukurydzianą do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do sosu i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż zgęstnieje.
* Sok jabłkowy może być zastąpiony.