Sos Z Sera Pleśniowego

Sos z sera pleśniowego może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 316 kalorii, 2G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli destylujesz ocet, cebulę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 23%. Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Niskotłuszczowy Sos Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, cebula, czosnek, pietruszka, śmietana, sok z cytryny, ocet, i ser pleśniowy. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę przed podaniem.