Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać Raków SOS spróbuj. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 15g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać mieszankę przypraw cajun, jalapeños, czosnek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), oraz Hot Crawfish Dip.
Instrukcje
1
Boczek gotować w żeliwnej lub innej dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, a boczek jest chrupiący, o 12 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Wlać kapie do małej miseczki; powrót 6 łyżek do tej samej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
Mąkę ubić do kapiących, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, ubijając stale, aż roux jest o jeden odcień ciemniejszy niż masło orzechowe, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Dodaj cebulę, pieprz, seler, jalapeños, i czosnek; gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka, o 20 protokół. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej; wymieszać zarezerwowany boczek, mieszankę przypraw, a następnie bulion. Dusić, często mieszając, aż zgęstnieje i smaki stopić, 20-25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
Seler
Czosnek
Pieprz
Boczek
Bulion
Cebula
5
Wymieszaj raki. Dusić, aż ogony zwijają się, o 3 protokół. Doprawić solą, pieprzem i cayenne, w razie potrzeby.
Crawfish działa bardzo dobrze z Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.