Sos Z Musztardy Dyniowej

Sos Z Musztardy Dyniowej
Pumpkin musztarda Relish jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać dyni, wody, złote rodzynki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Domowa Musztarda, Musztardowy smażony Sum z pomidorowym smakiem, oraz Burger z Taleggio, Pancettan i cebulowo-musztardowym smakiem.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzucić dynię z cukrem i szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę. Chłód, zadaszony, 8 godzin. (Cukier się upłynni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Dusić mieszaninę dyni, woda, i wino w szerokim 6-quart ciężki garnek, aż dynia jest po prostu przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przenieść dynię łyżką szczelinową do miski i wymieszać z rodzynkami, a następnie gotować płyn do gotowania, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
RodzynkiRodzynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przenieść syrop do miarki, a następnie powoli ubić musztardę w małej misce, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszaniną dyni. Schłodzić, następnie schłodzić, przykryć, co najmniej 8 godzin, aby smaki się stopiły.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
DyniaDynia
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
1
Relish można schłodzić do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozkoszRozkosz
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn