Sos Z Masła Orzechowego
Sos z masła orzechowego może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przyprawy. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 261 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 23 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz syrop kukurydziany, kremowe masło orzechowe wykonane, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 34%. Podobne przepisy to Kanapka z masłem orzechowym i bananem z sosem czekoladowo-orzechowym, Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce, oraz Polędwica wieprzowa wędzona z orzeszków ziemnych z sosem BBQ z masłem orzechowym i sałatką z marchwi i marynowanej cebuli.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników ubić w małym rondelku. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 3 minuty lub aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj, stale ubijając, 3 do 4 minut lub do momentu zagęszczenia mieszaniny.
Zdjąć z ognia i ubić w maśle orzechowym i wanilii.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami. Przykryć i schłodzić do 24 godzin. Ciepły sos w małym rondlu na małym ogniu, mieszając w 1 do 2 łyżeczek mleka w zależności od potrzeb do cienkiego sosu.