Sos z kopru włoskiego i pomarańczy
Dressing z kopru włoskiego i pomarańczy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 35 i kosztuje 9 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, ocet szampański, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Sałatka z sałatą i koprem włoskim z sosem pomarańczowo-musztardowym, Ogolona Sałatka z kopru włoskiego i zielonego jabłka z sosem pomarańczowym i Salatą Ricotta, oraz Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy.
Instrukcje
Koper włoski i cebulę ugotować w 2 łyżkach. oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużej patelni na średnim ogniu, aż dobrze karmelizowane, o 30 protokół.
Dodaj szafran, cayenne, i papryka; gotować, aż pachnące, 1 minutę.
Zdjąć z ognia i dodać ocet, bulion, skórkę, rozmaryn i sól.
Trzepaczka w 5 łyżkach. więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.