Sos Z Czerwonego Wina
Sos z czerwonego wina to bezglutenowe i wegańskie napój. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, ząbek czosnku, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, oraz Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino.
Instrukcje
W misce, połączyć ketchup, ocet, sos sojowy, kminek, cayenne, sól, i pieprz; zestaw aside.In patelnia, na średnim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek, szalotka, i ząbek czosnku na 1 minutę.
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu przez 2 minuty.