Sos Z Białej Czekolady I Migdałów
Sos z białej czekolady i migdałów może być tylko sos, którego szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 80 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 44. Udaj się do sklepu i odbierz amaretto, masło, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Ciasto czekoladowo-migdałowe z musem z białej czekolady, Sernik z białej czekolady z sosem Brandy z białej czekolady, oraz Budyń chlebowy z białej czekolady z sosem z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło i migdały w rondlu 3-quart na średnim ogniu 6 do 8 minut, często mieszając, aż migdały będą średnio brązowe; usunąć z ognia.
Mieszaj w śmietanie do ubijania, aż dobrze się wymieszasz (mieszanina rozpryskuje się). Wymieszać z białymi wiórkami do pieczenia.
Podgrzewać na małym ogniu, często mieszając, aż do stopienia wiórów.
Wymieszać z amaretto i solą.
Podawać na ciepło lub na zimno. Wymieszać przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 4 tygodni.