Sos Wiśniowy

Sos Wiśniowy
Sos wiśniowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury SOS. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, reserved sok z wiśni, barwnik spożywczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cherry Pizza Crostata Dolce (Cherry Ricotta Pie) z sosem Port Cherry, Cherry Cola Pulled wieprzowina z sosem wiśniowo-musztardowym, oraz Latkes rosyjski Orzechowo-wiśniowy z sosem wiśniowo-jabłkowym.

Instrukcje

1
Połącz sok z wiśni, cukier i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu; dobrze wymieszaj. Gotować na średnim ogniu około 20 minut, stale mieszając lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WiśniowySok Wiśniowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usuń z ognia; dodaj ekstrakt migdałowy i czerwony barwnik spożywczy, dobrze mieszając. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn