SOS winny do owoców morza
Need a bezglutenowy, pierwotny i wegetariański napój? SOS winny do owoców morza może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, wino, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, Sos Z Owoców Morza, oraz Sos, Który Może Pasować Do Wszelkich Owoców Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i szalotki; gotować i mieszać do przezroczystego, o 3 protokół. Doprawić estragonem, solą i białym pieprzem. Zwiększyć ogień do średniej i wymieszać z białym winem i sokiem z cytryny. Doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie ubijać przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia i posypać natką pietruszki.
Przed podaniem polej ulubioną białą rybę.